ВестиЦентар за мултидисциплинарна истраживања

Позив на Прву међународну студентску конференцију “Мултидисциплинарни приступ савременим истраживањима”

Поводом организовања прве међународне, научне студентске конференције “Мултидисциплинарни приступ савременим истраживањима”


 

 

 

 

Писмо организатора

Поштовани студенти, професори и колеге,

Имамо велико задовољство да Вас позовемо на Прву међународну студентску конференцију “Мултидисциплинарни приступ савременим истраживањима” који ће се одржати 25. и 26. новембра 2017. године у просторијама Централног института за конзервацију, Теразије 26, Београд.

Конференцију организују “Научно друштво за развој и афирмацију нових технологија” и “Централни институт за конзервацију” из Београда. Циљ и идеја конференције је да се наука и научни начин размишљања и рада приближе студентима како би у будућности, када се запосле, лакше спојили науку и привреду. Из тог разлога, право учешћа имају само студенти основних и мастер студија, који ће у договору са својим професорима, или колегама написати радове, а сами их изложити.

Позивамо све професоре да се одазову позиву у што већем броју и помогну реализацију овог скупа.

Котизацију обезбеђује организатор.

Конференција покрива следеће теме: машинство, електротехнику, грађевину, архитектуру, херитологију, економију, саобраћај, али и друге науке посматране са аспекта истраживања.

Програм се састоји из оралних и постер презентација.

Званични језици су српски и енглески.

Било би нам велико задовољство да Вас угостимо на конференцији, молимо Вас да своје пријаве пошаљете до 05.11. 2017. год. на адресу:

sanjapetronic@yahoo.com

ili

apiona96@gmail.com

 

Срдачан поздрав

Организатори

 


 

 

 

 

Документа за преузимање