VestiCentar za multidisciplinarna istraživanja

Poziv na Prvu međunarodnu studentsku konferenciju “Multidisciplinarni pristup savremenim istraživanjima”

Povodom organizovanja prve međunarodne, naučne studentske konferencije “Multidisciplinarni pristup savremenim istraživanjima”


 

 

 

 

Pismo organizatora

Poštovani studenti, profesori i kolege,

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo na Prvu međunarodnu studentsku konferenciju “Multidisciplinarni pristup savremenim istraživanjima” koji će se održati 25. i 26. novembra 2017. godine u prostorijama Centralnog instituta za konzervaciju, Terazije 26, Beograd.

Konferenciju organizuju “Naučno društvo za razvoj i afirmaciju novih tehnologija” i “Centralni institut za konzervaciju” iz Beograda. Cilj i ideja konferencije je da se nauka i naučni način razmišljanja i rada približe studentima kako bi u budućnosti, kada se zaposle, lakše spojili nauku i privredu. Iz tog razloga, pravo učešća imaju samo studenti osnovnih i master studija, koji će u dogovoru sa svojim profesorima, ili kolegama napisati radove, a sami ih izložiti.

Pozivamo sve profesore da se odazovu pozivu u što većem broju i pomognu realizaciju ovog skupa.

Kotizaciju obezbeđuje organizator.

Konferencija pokriva sledeće teme: mašinstvo, elektrotehniku, građevinu, arhitekturu, heritologiju, ekonomiju, saobraćaj, ali i druge nauke posmatrane sa aspekta istraživanja.

Program se sastoji iz oralnih i poster prezentacija.

Zvanični jezici su srpski i engleski.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da Vas ugostimo na konferenciji, molimo Vas da svoje prijave pošaljete do 05.11. 2017. god. na adresu:

sanjapetronic@yahoo.com

ili

apiona96@gmail.com

 

Srdačan pozdrav

Organizatori

 


 

 

 

 

Dokumenta za preuzimanje